Hva beskytter lakken best?

Hovedsakelig har jeg 2 grunnleggende valg når det kommer til valg av hva som gir best lakkbeskyttelse på bilen min. Voks (organisk) og syntetisk lakkforsegling. Så hvilken lakkforsegling skal jeg velge til min bil? Hva gir den beste beskyttelsen, eller er det best glans jeg vil ha?

Hovedsakelig har jeg 2 grunnleggende valg når det kommer til valg av hva som gir best lakkbeskyttelse på bilen min. Voks (organisk) og syntetisk lakkforsegling. Så hvilken lakkforsegling skal jeg velge til min bil? Hva gir den beste beskyttelsen, eller er det best glans jeg vil ha?

Mange går i den fella, og tror det er voksen som gir glans. Det er feil! Det er forarbeidet som er det avgjørende for glansen. Hvor godt du har dyp-renset lakken, fått ut gamle, døde pigmenter fra lakken, hvor godt du har polert den opp. Hvor mye du skal legge i dette avhenger selvsagt av lakkens tilstand.

Når du har vasket, renset og polert opp til et resultat DU er fornøyd med, skal du sette prikken over i-en og forsegle jobben. Hva skal du velge?

Carnauba Voks

Hovedsakelig har jeg 2 grunnleggende valg når det kommer til valg av hva som gir best lakkbeskyttelse på bilen min. Voks (organisk) og syntetisk lakkforsegling. Så hvilken lakkforsegling skal jeg velge til min bil? Hva gir den beste beskyttelsen, eller er det best glans jeg vil ha?

Mange går i den fella, og tror det er voksen som gir glans. Det er feil! Det er forarbeidet som er det avgjørende for glansen. Hvor godt du har dyp-renset lakken, fått ut gamle, døde pigmenter fra lakken, hvor godt du har polert den opp. Hvor mye du skal legge i dette avhenger selvsagt av lakkens tilstand.

Når du har vasket, renset og polert opp til et resultat DU er fornøyd med, skal du sette prikken over i-en og forsegle jobben. Hva skal du velge?