Her er tipsene til skinnene dekk og felger

Er du helt ferdig med dekksesongen som var, er alle hjulsett ferdig vasket og klare for en ny sesong?

Den miljøvenlige rengjøringsmetoden fra Drester rengjør alle typer av hjul og felger på en meget effektiv og skånsom måte med plastgranulat og varmt vann. Vannforbruket pr. vask er veldig lavt og ingen kjemikalier som kan være skadelig for felger, opperatør eller miljø benyttes. All hjulvask foregår i et lukket system, det betyr at maskinen kan plasseres hvor som helst i verkstedet uten permanet vanntilkobling. Enkelte verksteder ønsker å flytte maskinen under dekkskifte sesongen for å skape en mer effektiv arbeidsflyt i hektiske perioder, alt som behøves er strøm og trykkluft.

Kostnadbesparende

Tid er penger og det er like viktig i verkstedet som alle andre plasser. Drester Hjulvaskere er konstruert for å hjelpe verkstedene til å betjene deres kunder raskere, bedre og samtidig lønnsomt.

Tidsbesparende

Svært mange verksteder opplever at Drester hjulvaskere forenkler håndteringen av hjulene, øker produktiviteten med kortere rengjøringstid pr. hjul og gir fornøyde kunder fordi vaskeresultatet er meget bra. Jobb raskere, mer systematisk og unngå mye manuell håndtering.

Maskiner

Drester leverer maskiner i mange utførelser. Fra de minste og enkle maskinene til de større, helautomatiske maskinene som selv mater hjul inn og ut fra spesialvogner. Alle er bygget med samme teknologi som sparer tid, medarbeidere, miljø og samtidig leverer rene felger. Maskinene er enkle i bruk og lette å rengjøre.

Fire forhåndsprogrammerte vasketider gjør at du enkelt starte det programmet som passer best, disse kan enkelt omprogrammeres til egne tider tilpasset dine egne spesifikasjoner og krav. Tidsuret kan stilles inn slik at vannet holder riktig temperatur ved arbeidstart og slår seg selv av ved arbeidstidens slutt.  Maskiner uten vanntilkobling kan vaske inntil 300 hjul før det er behov for vannbytte. Maskiner med renskylling og vann tilkoblet, vasker inntil 450 hjul før vannskifte og rengjøring er nødvendig. Drester har også som eneste produsent utviklet en helt spesielt vannrenseenhet som øker intervallet for vannbytte og rengjøring. Rent vann ut i avløpet skaper en god miljøprofil og fjerner behovet for olje/vannutskiller.

Kontakt oss gjerne for en vaskeprat så skal vi hjelpe til slik at neste dekksessong gir deg renere hjul på en raskere måte, uten skadelige kjemikalier og til en lavere kostnad pr. vask.